terenuri-sport

Rulouri de gazon și servicii complete pentru terenuri de sport

Producție

Producem gazonul SUPER SPORT pentru terenuri sportive din semințe profesionale, 75% Poa pratensis (două sau trei varietăți) și 25% Lolium perenne (două sau trei varietăți). Terenul de cultivare este îmbunătățit cu nisip (top dressing), perfect plan. Calitatea gazonului este ideală pentru terenurile de joc. Gazonul nu are goluri, nici buruieni sau dăunători. Cantitatea de nisip din substrat, densitatea plantelor care formează gazonul, maturitatea lui și selecție de producție sunt atent controlate, pentu a asigura cel mai indicat gazon pentru terenuri sportive de standard maxim.

Teren de cultivare îmbunătățit cu nisip (top dressing)

Gazon Super Sport Football 75-80% (Poa pratensis)

Teren de fotbal gazon natural rulouri (Poa pratensis)

Fermele unde producem gazon SUPER SPORT sunt lângă București (Săbăreni, județ Giurgiu), Bobicești (lângă Balș, județ Dolj), Dumești (lângă Lețcani, județ Iași), Medgidia (județ Constanța), Sânpetru Mare (Banat, județ Timiș).

Producția este concepută respectând specificul fiecărei zone.

Recoltare

Pentru terenurile de sport, recoltarea se face cu utilaje profesionale, Big Roll Turf Cutter de la Hallmarket Turf Machinery. Dimensiunile sunt 120 cm lățime, 10-20 m lungime, 1,5-4,5 cm grosime, în funcție de cererea beneficiarilor. Recoltarea se face dupa trei sezoane de creștere de la însămânțare (toamnă-primavară-toamnă), fără plasă de cultivare. Gazonul SUPER SPORT poate fi utilizat cu succes și în spații rezidențiale sau publice de orice tip. Rulourile pot fi comandate și în dimensiuni standardizate pentru montaj manual, de 0,5-1 m2/buc.

Recoltare gazon cu Big Roll Turf Cutter de la Hallmarket Turf Machinery

Servicii

Decopertăm gazonul vechi cu utilaje Magnum (poate fi refolosit în afara zonei de joc). Facem frezarea, nivelarea cu laser, cu pante și fertilizarea tip preseed. Instalarea rulourilor SUPER SPORT o facem în timp record cu utilaje Big Roll Turf Cutter de la Hallmarket Turf Machinery și alte utilaje profesionale. Experiența în domeniu a SC RULOURI DE GAZON SRL este de peste 10 ani! Deținem toate utilajele pentru decopertare, nivelare, top dressing, instalare a gazonului.

Decopertare gazon vechi teren fotbal cu utilaje Magnum

Frezare, nivelare cu laser, cu pante și fertilizarea tip preseed

Instalare rulouri SUPER SPORT cu Big Roll Turf Cutter de la Hallmarket Turf Machinery

Terenuri Sport