Centrul de echitație

este creat din pasiunea noastră pentru cai, pentru sport, pentru viaţa în aer liber şi libertate. LA GAZON şi FERMA PEDAGOGICĂ se află chiar în incinta fermei RULOURI DE GAZON SRL, unde producem gazon pentru grădini şi stadioane.

Astfel, cei care vin la echitaţie pot petrece timpul liber şi în parcul fermei, frumos amenajat, cu alei, locuri de joacă şi de picnic, cu plante ornamentale şi spaţii de relaxare.

LA GAZON puteţi practica echitaţie de agrement şi vă puteţi pregăti pentru concursuri de Working Equitation şi probă completă (eventing) cu antrenorii noştri.

Spaţiile noastre de antrenament şi de cazare a cailor sunt generoase, bine întreţinute, dotate. Avem manej acoperit, iluminat şi cu sonorizare, avem manej exterior de 1800 mp, roundpen, zone pentru plimbări la câmp, padocuri exterioare boxelor, boxe largi. Periodic, organizăm cursuri cu profesori remarcabili, de instruire în echitaţie şi formare de calificări profesionale.

Noi suntem familia Ovidiu-Marian Petrache şi Ioana-Roxana Petrache şi vă urăm

bun venit

unde sperăm să vă simţiţi minunat!

OFERTĂ

LECȚII DE ECHITAȚIE

Începători şi avansaţi, adulţi şi copii, 150 lei/ şedinţă

Abonament 11 lecţii, 1500 lei

AGREMENT

Plimbări cu însoţitor, copii, 15 minute, 30 lei

Plimbări de agrement, adulţi, 100 lei/ şedinţă

Pentru grupuri putem organiza şi alte activităţi: tir cu arcul, foc de tabără, fotbal, grătar etc.

PENSIUNE CAI

Iubim caii şi îi îngrijim cu atenţie!

LA GAZON beneficiaţi de pensiune pentru cai, cu toate facilităţile necesare: adăpători automate, hrănire impecabilă, aşternut, pază, curaţenie, supraveghere video. Avem şelărie, cameră pentru echipamente.

Clubul are dotari complete, dedicate în primul rând proprietarilor de cai aflaţi în pensiune: manej acoperit cu lumini si sonorizare, manej exterior, roundpen, padoc cu gazon, locuri de plimbare la câmp, până la pădure şi râu. Clubul are antrenor permanent, proprietarii cailor in pensiune au prioritate si preţuri reduse pentru lecţiile de echitaţie.

Contact rezervări: 0740.306.386

LOCAȚIE FOTO-VIDEO

Cai frumoşi, parc amenajat, peluze perfecte, animale blânde şi o lumină fantastică!

Ai găsit locaţia perfectă pentru fotografii: ferma LA GAZON, la doar 7 km vest de Bucureşti.

Vom face ca dorinţele tale să se îndeplinească!

Fotografii de nuntă, photo shooting, foto eveniment, poze cu copii, fotografii de familie, trash the dress, fearless bridal, rock the frock, locaţie foto outdoor, fermă, cai, animale, mireasă, mire, portofoliu.

Preţ: 100 EUR/ zi.

Sunt incluşi caii, echiparea, asistenţa pe toată durata şedinţei foto şi întreaga locaţie, cu toate facilităţile.

Rezervări locație foto-video 0740.306.386

CONTACT

Adresă

Strada Tineretului 53, Săbăreni, județ Giurgiu, la 7km de București, DN143A (în incinta fermei Rulouri de Gazon).

Waze search – La Gazon

Telefon programări

0754.022.230

Email

info@lagazon.ro

Localizare

LA GAZON - Centru de echitație

Este în ferma principala a firmei RULOURI DE GAZON Srl, fără care nu ar putea exista, adică la Joița, la 7 km de Centura București Vest, DN143A.

În fermă există și FERMA PEDAGOGICA, unde grupurile de copii învață prin joc despre plante și animale. Mai mult, aici este amenajat un parc superb de 15.000 mp, cu zone decorative și locuri de joacă, cu livezi si grădini utilitare.