Bine ați venit

UN CENTRU MODERN, CU STANDARDE RIDICATE, CONTEMPORAN

LECȚII DE ECHITAȚIE, PLIMBĂRI CĂLARE, HIPOTERAPIE, WORKING EQUITATION

LECȚII DE ECHITAȚIE, PLIMBĂRI CĂLARE, HIPOTERAPIE, WORKING EQUITATION

LA GAZON - centru de echitație

este creat din pasiune pentru cai, pentru oameni, pentru sport și natură, într-un loc minunat și a fost dezvoltat treptat, prin investiții private, de-a lungul a cinci ani.

Avantaje

Cei care practică echitația la centrul LA GAZON locuiesc în general în zona de vest a Bucureștiului și zonele învecinate sunt persoane educate, care apreciază viața sănătoasă, care iubesc caii și cultivă valorile esențiale, ca prietenia și respectul.

Centrul are 7 cai și un ponei, toți pregătiți pentru lecții în manej și pentru plimbări călare. Manejul exterior este de 30 x 60 metri. Lângă acesta avem un teren de antrenament de working equitation, cu iarbă și obstacole specifice. Manejul interior de 20×45 m este în pregătire. 8 boxe tip englezesc, cu dotări complete și padoc exterior cu iarbă sunt dedicate cailor în pensiune.

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

0754.022.230

0754.022.230

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

LECȚII DE ECHITAȚIE

Lecțiile de echitație se țin în manej, în parc sau în teren liber, cu antrenori cu experiență, răbdare, calificări și rezultate recunoscute, apreciați de elevii de toate vârstele.

Zona de așteptare este modernă, confortabilă, cu mese, automate de cafea, băuturi și de gustări, cu grup sanitar și duș. Șelăria este dotată, curată. Echipamentele sunt adecvate fiecărui cal în parte. Parcul frumos amenajat, cu locuri de joacă, peluze, bachete este deschis pentru clienți și însoțitori.

Localizare

LA GAZON - Centru de echitație

Este în ferma principala a firmei RULOURI DE GAZON Srl, fără care nu ar putea exista, adică la 7 km vest de București, intre Joița (Bâcu) și Săbăreni, pe DN143A.

În fermă există și FERMA PEDAGOGICA, unde grupurile de copii învață prin joc despre plante și animale. Mai mult, aici este amenajat un parc superb de 15.000 mp, cu zone decorative și locuri de joacă, cu livezi si grădini utilitare.

Media

Hipoterapia, tratament cu rezultate uimitoare

Activități de vacanță la fermă, pentru copii

Activități de vacanță la Ferma Pedagogică

Hipoterapia ca metodă de tratament

Regulament competițional WER 2019

Working Equitation România 2019

Descărcați regulamentul de aici:

Contact

Adresă

Strada Tineretului 53, Săbăreni, județ Giurgiu, între comuna Joița (sat Bâcu) și comuna Săbăreni, DN143A (în incinta fermei Rulouri de Gazon).

Waze search – La Gazon

Telefon programări

0754.022.230

Email

lagazonechitatie@gmail.com
info@lagazon.ro

Galerie