OFERTA DE RULOURI DE GAZON ȘI SERVICII

(Cod CPV 77314100-5)

SC Rulouri de Gazon SRL este producătorul de rulouri de gazon pe o suprafaţă de 150 Ha, în cinci ferme, din Muntenia, Banat, Dobrogea, Oltenia şi Moldova, furnizând gazon şi servicii conexe autorităților contractante în toată țara. Suntem utilizator înregistrat SEAP, cu experiență și recomandări în lucrul cu unități administrativ-teritoriale și alți beneficiari de mare importanță!

Avem experiență de 12 ani în producerea, livrarea și montarea de rulouri de gazon, cu posibilitatea de a oferi și servicii complete, inclusiv montarea sistemelor de irigare, nivelarea cu laser a terenurilor, etc.

Vă invităm să găsiți oferta noastră în site www.e-licitatie.ro, cu cod CPV 77314100-5, ofertant SC RULOURI DE GAZON SRL, RO18382310.

Gazon tip PELUZĂ: 9 LEI/ MP * Gazon tip RUSTIC: 12 LEI/ MP
Gazon tip SPORT: 12 LEI/ MP * Gazon tip SUPERSPORT: 17 LEI/ MP

SERVICII COMPLETE DE GAZONARE CU RULOURI, CU FURNIZARE DE GAZON: 22 LEI/ MP.
La toate preturile se adauga TVA 9%.

Pe www.rulouridegazon.ro puteţi vedea toate indicaţiile de montaj şi de întreţinere a gazonului rulouri, ca şi diferenţele între tipurile de gazon.
Gazonul necesită irigare, care e indicat să se facă din puţuri la primele pânze freatice, astfel purificându-se apa contaminată, prin circularea în natură.
Preţul aproximativ pentru sisteme automate de irigare este de 14 lei/ mp + 19% TVA (puţurile nu sunt incluse) dar trebuie calculat în funcţie de fiecare locaţie în parte, în baza planului.

Vă stau la dispoziție,
Andreea Filip, Directoare de vânzări SC Rulouri de Gazon SRL, tel. 0742 085 684

Cu rulouri de gazon toate spațiile publice devin perfecte, curate, utile și fără poluare, cu preț minim, în cel mai scurt timp.

SC Rulouri de Gazon SRL este producătorul de gazon în 5 ferme din România și furnizorul de servicii complete, inclusiv de irigații.