12 ianuarie 2021

Am primit gazonul in decembrie 2020, copiii mei au jucat fotbal pana la venirea zapezii!
Gazonul e perfect, va multumesc!

Irina M

12 iunie 2020

Lockdown!
“Stai acasa si gradinareste!”
Mi-a placut campania “Rulouri de gazon” si cat am stat acasa, asta am facut. Am pus personal rulouri de gazon comandate de la ei.
Avand in vedere ca nu ma pricep, am mai facut o comanda mica pentru a completa ce am stricat din necunoastere. Surprinzator, chiar daca am comandat prima oara 2 paleti iar a doua oara 6 rulouri, le-am primit asa cum am discutat cu ei.
Sa ne inchida din nou… macar acum stiu sa montez gazon. 😁😁😁

Vasile – Giurgiu, Ciorogarla

12 martie 2020

Daca nu aveam gradina gazonata si irigata, anul acesta ar fi fost un chin. Asa, a devenit o vacanta.
Am primit gazonul de la Rulouri de Gazon SRL chiar a doua zi dupa ce am platit si am chemat o echipa sa il monteze. Mi-am facut singur sistemul de irigatii subteran, sunt inginer.

Adrian Simanescu – Ilfov

04 aprilie 2019

Rulouri de Gazon Srl e firma top! Multumesc, mi-ati facut o mare bucurie!

 Lucian Al Mării – client

21 martie 2019

Gazonul e ok, a fost montat intr-o singura zi de o firma locala. Au montat si sistem automat de irigare. 10 ani nu il mai schimb, se pare.

Mariana – client

03 martie 2019

Am inceput mai devreme sa montez gazon la clienti din toata Muntenia. Rulouri de Gazon mi-a transmis cererile clientilor si vreau sa multumesc public. Cel mai bine e ca au pastrat preturile din anii trecuti.

Vasile D. – peisagist

05 iunie 2018

Pe Arena Națională s-au jucat din august 2017 până acum incredibil de multe meciuri. Arena trebuie să rămână un teren de joc, nu de antrenament. Gazonul de la Rulouri de Gazon Săbăreni e SINGURUL care a încheiat scandalul gazonului pe Arena, a arătat că se poate juca în condiții optime aproape un an, pe același gazon. Dar trebuie gospodărit responsabil, știm că întreținerea e importantă și are nevoie de timp, între meciuri!

Marius Chiran – jurnalist sportiv

19 februarie 2018

Felicitări Ioana! Întregii voastre echipe extraordinare de la Rulouri de Gazon! Cei mai buni în gazon!
Gazonul Arenei Naționale a arătat impecabil!
O lecție de profesionalism, calitate și seriozitate!

Mult succes pe mai departe!
Marius Țica

28 mai 2017

Mulțumesc frumos pentru toate: promptitudine, calitate, înțelegere, servire (a fost încântat transportatorul).
Abia aștept următoarea comandă.

Cu respect,
Marian DobreMario Smart Garden

01 noiembrie 2016

Aveți copii?

Nu… nu… nu copii care să picteze, să urmeze cursuri de dans sau balet…  copii care să se creadă Messi, Ronaldinho și Zidane în același timp? Și care să creadă că fără crampoane nu se poate pe iarbă?

Dar vă întrebați oare … iarba ce zice?

Ați văzut vreodată gazon proaspăt plantat  care să arate că un câmp invadat de cârtițe?

CREDEȚI-MĂ CĂ SE POATE.

Și dacă nu ai nervi de oțel, mai bine ai un gazon sport în curte. Gazon Super Sport. Brand new… descoperit la Săbăreni. Zici că e de bambus. Rezistă la piticaniile mele din bătătură care nu își doresc decât să dea gol. Messi-Matei, Ronaldinho-Theo, și Zidane-Andrei nu prea pun preț pe eforturile noastre de a avea o curte impecabilă. Pentru ei doar golul e important. Gol în poartă, că de gol în iarbă nu se pune problema.

Vrei sportivi în casă? Pune-ți gazon Super Sport și trimite-i în curte. Pe iarbă.

Cristi Simion – Măgurele

2 martie 2016

Activand multa vreme in presa, am invatat ca orice informatie trebuie verificata din 3 surse. Daca se poate sa fie si credibile…

Am facut un calcul de pret pe www.rulouridegazon.ro pentru o suprafata de teren pe care as fi vrut-o gazonata rapid. Calculul s-a facut instant, pe baza a ceea ce imi doream eu. Am primit si un mail de confirmare ca sunt in atentia celor de la rulouri de gazon.

Mai apoi am fost contactat de Andreea de la vanzari, care a devenit persoana de legatura in aceasta ecuatie. M-a contrariat insa faptul ca mi s-a cerut un avans:

-Pai cum vine asta? Ok,vorbesti frumos, te cred… dar cine esti tu? Chiar asa crezi ca iti dau banii pe “iarba ursului din padure”?!

Eram in nevoie (chiar vroiam curtea gazonata in cel mai scurt timp.) Jurnalistic vorbind, eram pregatit sa ii fac praf. Imi imaginam un depozit pe-aiurea… pe camp, cu 10-20 de metri patrati de gazon si cu scuzele vesnice:
-aaa… pai nu a venit inca transportul principal?!
M-am urcat in masina si am plecat catre ferma de gazon de la Sabareni.

Am ajuns relativ usor si… surpriza. Ce era prezentat pe site si pe hartie era si in realitate. Camp de gazon cat vezi cu ochii si un sediu nou cu “gazon pe acoperis?!” Asa ca imaginea mea de “iarba ursului din padure” s-a transformat in niste hectare serioase de gazon.

V-am zis asta deoarece chiar simteam nevoia sa imi exprim aprecierea ca mai exista si oameni seriosi, care produc, nu numai cumpara din alta parte, pun acolo un 2-3 lei adaos si vand mai departe.

Andrei B. – Pipera (ilfov)

 16 august 2015

In primavara, tot gazonul nostru era o mizerie. Gazon plantat in primavara trecuta. Sotul meu a insistat sa chemam oameni sa sape toata curtea si sa o luam de la capat. Intre timp i-am cunoscut pe cei de la Rulouri de Gazon, care la fata loculul ne-au sfatuit “ce si cum”. Decopertam aici, inlocuim acolo, tratam in partea cealalta. A fost o solutie de compromis, dar promitem ca la anul inlocuim tot gazonul cu Rulouri de Gazon

Multumim Ovidiu si toata echipa Rulouri de Gazon

Adriana Stanica – Bucuresti

23 iunie 2015

Daca as fi stiut cat de simplu e sa ai o curte frumoasa intr-un timp scurt, nu ma mai chinuiam sa plantez gazon… dar deh… neam de agricultori… sa cumparam si masina de insamintat, sa nivelam, sa greblam, sa udam si cel mai important… sa asteptam. Si cand a inceput sa rasara… si fi-miu cand s-a nascut avea parul mai des in cap. 3 fire ici… 4 fire colo. Aproape 2 luni pierdute degeabaL. Am chemat si prietenii sa vada grozavia. Noroc cu un amic ce isi pusese anul trecut gazon si mi i-a recomandat pe cei de la “Rulouri de gazon”

In 3 zile aveam curtea verde. Si mi-am chemat inca o tura de prieteni sa le arat minunatia de gazon.
(sa-mi fie iertat, dar le-am zis ca e rezultatul muncii mele… stati linistiti… cand or sa aiba “rezultatele mele, tot la voi ii trimit :)))))) )
Multumesc Andreea, Multumesc Ioana, Multumesc Rulouri!

Geta Manea – Bucuresti

12 mai 2015

Folosim gazon de la „Rulouri de Gazon” toti cei care stam pe strada Macului din Bucuresti. La inceput am comandat eu, apoi vecinii mei si-au facut un obicei sa se invite pe la mine “ca e mai bine pe iarba”. Pana le-am dat de inteles ca am putea sa mai stam si prin curtile lor… “Stam, da’ pana creste gazonul la noi… vine iarna”. Dupa ce le-am explicat ca in 3-4 zile pot sa aiba gazon ca al meu in curte, am inceput să ne vedem din ce in ce mai rar. Si e mai liniste. Fiecare cu gazonul lui.

Multumesc “Rulouri de Gazon” pentru o culoare frumoasa si o curte linistita!

Dorin Niculescu – Bucuresti