Rulouri de gazon – pot monta singur?

Prima dată când am montat rulouri de gazon mi se părut foarte dificil. Acum e o plăcere. Pregătesc solul întâi. Am un motocultor… se poate și cu sapa, cu grebla, e puțin mai dificil… Apoi nivelez și compactez ușor solul.

Citește...

Rulouri de gazon – este nisipul necesar?

Mulți cred că este indispensabil nisipul… poate să ne ajute desigur. Un strat de un cm, maxim 2 cm de nisip ne pot ajuta. Va ascunde din imperfecțiuni, din gropițe. Dar substanțele nutritive de care avem nevoie, vor fi ascunse sub el, deci va trebui să fertilizăm suplimentar.

Citește...

Rulouri de gazon – cum fac transportul?

Rulourile de gazon sunt destul de grele. Dacă aveți suficientă forță veți putea să le ridicați și să le montați. Altfel vă recomandăm să lucrați cu grădinarii locali. Noi la Rulouri de Gazon vă punem în legătură cu grădinari.

Citește...

Ce urmăresc la serviciile furnizate de peisagiști?

Noi la Rulouri De Gazon vă putem pune în legătură cu firme de grădinari din zona din țară în care sunteți. Ei vor face toate serviciile pentru dumneavoastră și trebuie să supravegheați niște etape așa cum le găsiți în “Ghidul Gazonului” pe site rulouridegazon.ro.

Citește...

Rulouri de gazon – Tipuri de gazon

De ce produce mai multe tipuri de gazon noi la Rulouri De Gazon? Pentru că și grădinile dumneavoastră sunt diferite. O grădină foarte expusă la soare are nevoie de un gazon TERMOREZISTENT.

Citește...