Apariții în presă

October 31, 2019

ARADON – A început montarea gazonului la stadionul UTA

Firma contractată, SC Rulouri De Gazon SRL, preconizează că montarea suprafeței va fi finalizată până la începutul săptămânii viitoare. S-a optat pentru un gazon mai gros, de 3 centimetri, tocmai ca la Arad să nu existe probleme cu ruperea acestuia, la fel cum s-a întâmplat la Arena Națională sau la Craiova.
October 31, 2019

SPORT.RO – De necrezut! Primaria refuza sa-i plateasca, dar ei monteaza gazonul GRATIS!

Situatie incredibila la Arad! Lucrarile la noul stadion se apropie de final, dar probleme continua sa apara. Firma responsabila de montarea gazonului acuza Primaria ca nu a facut platile la timp, dar spune ca va executa lucrarile din respect pentru fanii aradeni.
October 31, 2019

GSP – Cum arată arena celor de la UTA, care va fi inaugurată în primăvara anului 2020

80% din noul stadion din Arad e finalizat. A început montarea gazonului și se pregătește o nouă licitație pentru lucrările de interior. Așadar, sunt mari șanse ca în primăvara anului 2020 UTA să joace pe noul „Francisc Neuman”.
October 15, 2019

GSP – Gazonul de pe „Emil Alexandrescu”, stadionul lui Poli Iași, va fi montat până duminică

Schimbarea gazonului de pe „Emil Alexandrescu”, arena celor de la Poli Iași, a intrat în linie dreaptă. Așadar, noua suprafață de joc va fi montată complet până duminică.
October 15, 2019

Digisport – ”Casă nouă” pentru o echipă din Liga 1.

În Moldova, în fieful celor de la Poli Iași, se lucrează de zor la suprafața de joc a Stadionului ”Emil Alexandrescu”, una care se vrea de ”biliard”, precum cele din campionatul englezesc. Lucrările la noul gazon sunt aproape de finalizare, astfel că nu va mai trece mult timp până când trupa antrenată de către Mihai Teja va putea evolua iar în fața propriilor fani.
August 23, 2017

Noul gazon de pe Arena Națională a fost montat complet.

Noul gazon de pe Arena Naţională a fost montat complet. Acum, important este să se şi prindă de stratul de nisip. Returul FCSB – Sporting din play off-ul Ligii Campionilor are loc în două zile. Dacă meciul se va desfăşura în condiţii optime, rămâne însă de văzut. Reprezentanţii firmei care a montat gazonul spun că ar fi nevoie de cel puţin cinci zile pentru a se prinde. Rulourile de iarbă vor fi schimbate din nou, mai spun aceştia.
August 23, 2017

Noul gazon de pe Arena Națională iscă discuții

Cel mai scump şi mai mare stadion din România are gazon nou, dar… sensibil! Federaţia Română de Fotbal şi clubul FCSB au plătit în comun 60.000 de euro. Specialiştii care l-au livrat admit că a fost montat în grabă şi nu va fi perfect miercuri, la ora jocului, din cauză că… încă nu are rădăcini în substrat. Administratorii Arenei Naţionale susţin că schimbarea actuală a ierbii a fost cauzată de numărul mare de meciuri jucate în ultima lună. Şi anunţă că la partida de miercuri nu vor fi probleme!
August 21, 2017

Gazonul de pe Arena Națională, înlocuit în cinci zile

Gazonul de pe Arena Naţională a fost înlocuit în timp-record. La numai cinci zile după începerea lucrărilor, operatorii firmei SC Rulouri de Gazon SRL, care are cinci ferme de gazon în România şi produce patru feluri de gazon pentru orice tip de spaţiu verde sau teren de sport, au reuşit să refacă terenul de pe stadionul de 55.000 de locuri.
August 20, 2017

Veste bună pentru FCSB! Ce s-a întâmplat cu gazonul de pe Arenă – Fanatik

Gazonul de pe Naţional Arena continuă să ridice probleme, deşi teoretic lucrările de înlocuire sunt în plină desfăşurare. Reprezentantul firmei care se ocupă cu înlocuirea acestuia, Ovidiu Petrache, afirmă că banii nu au fost viraţi încă de către organele abilitate să facă acest lucru şi, drept urmare, nu sunt obligaţi să termine punerea gazonului până la ora meciului.
August 20, 2017

Gazonul pe Arena Națională a fost înlocuit. – ProSport

Emoţiile au fost risipite după ce lucrările pentru înlocuirea gazonului de pe Arena Naţională au fost finalizate duminică dimineaţa. Firma care s-a ocupat cu livrarea şi montarea suprafeţei de joc garantează că se poate juca imediat. Cei de la FCSB au avut ceva emoţii cu stadionul pentru meciul cu Sporting. Suprafaţa de joc a ajuns într-o stare groaznică, astfel că a fost nevoie de înlocuirea gazonului. Faţă de alte dăţi, acum s-a apelat la un producător local, SC Rulouri de Gazon SRL. Asta a însemnat o economie importantă.