Veste bună pentru FCSB! Ce s-a întâmplat cu gazonul de pe Arenă – Fanatik
August 20, 2017
Noul gazon de pe Arena Națională iscă discuții
August 23, 2017

Gazonul de pe Arena Națională, înlocuit în cinci zile

Articol preluat de pe digisport.ro

Gazonul de pe Arena Națională, înlocuit în cinci zile chiar dacă FCSB nu și-a plătit încă partea

Gazonul de pe Arena Naţională a fost înlocuit în timp-record. La numai cinci zile după începerea lucrărilor, operatorii firmei SC Rulouri de Gazon SRL, care are cinci ferme de gazon în România şi produce patru feluri de gazon pentru orice tip de spaţiu verde sau teren de sport, au reuşit să refacă terenul de pe stadionul de 55.000 de locuri.

Noul gazon de pe cel mai mare stadion al ţării a fost adus de lângă Bucureşti, de la Ferma Săbăreni, şi este mult mai ieftin decât ar fi costat un “covor” adus din străinătate.

60.000 de euro trebuie să achite FCSB şi FRF după efectuarea lucrării. 50.000 costă gazonul, iar 10.000 costurile de montaj. Dacă Federaţia a achitat deja suma necesară pentru teren, “roş-albaştrii” ar trebui să facă acelaşi lucru la începutul săptămânii viitoare.

Primul meci care va avea loc pe noul gazon este FCSB – Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor, programat miercuri, 22 august.

Sâmbăta trecută, pe 12 august, a avut loc ultimul meci pe Arena Naţională, FCSB – Astra, disputat pe un gazon execrabil.

Este de aşteptat ca Primăria Bucureşti, împreună cu FRF şi FCSB, să încheie un acord cu firma producătoare de gazon, pentru a menţine în stoc gazonul conform specificaţiilor FRF, aliniate la stadardele UEFA LPA.