Articole – Rulouri de Gazon

October 9, 2019

Ghidul gazonului

Informații importante despre montajul, întreținerea, bolile și dăunatorii gazonului. Specii principale și tipuri de gazon.
July 17, 2019

Gazonul meu are secrete? Bolile gazonului vara

Oamenii fericiți au gazon bun, asta am aflat deja. Fericirea e o artă, care are secretele ei. Iată ce trebuie să știm pentru a menține un gazon perfect. Ca orice ființa vie, gazonul are nevoie de îngrijire, întreținere, iar atunci când se îmbolnăvește, are nevoie de tratament. Am identificat pentru dumneavoastră câteva din aceste probleme și vă oferim și câteva soluții:
August 7, 2018

Gazonul cu noroc

În august 2017 firma RULOURI DE GAZON monta pe Arena Naționala gazon SPORT, produs la Săbăreni, lângă București. Gazonul a rezistat cu succes un an, până când nu a mai fost întreținut, în plină vară (decizia PMB). Însă până atunci, a adus succese echipelor locale!
April 4, 2018

Grădinăritul este adevăratul sport

Ați montat rulouri de gazon? Ați avut o grădină frumoasă până la venirea iernii? E timpul să faceți puțină mișcare, să întrețineți gazonul și grădina va fi minunată, în continuare! Sportul de întreținere este de obicei imitația muncii fizice în aer liber, așa că… hai afară, ca la sală!
November 14, 2017

Gazonul SUPERSPORT – Campionul terenurilor de fotbal

Gazonul românesc a dovedit că este campionul terenurilor de fotbal, chiar pe Arena Națională. In august 2017 s-a montat gazonul în doar trei zile și s-a jucat imediat. Apoi, gazonul a fost mult solicitat pentru meciuri și antrenamente. Cu o bună întreținere, poate fi utilizat încă mult timp. SC RULOURI DE GAZON SRL este cel mai mare producător de gazon din România, singurul cu cinci ferme, pentru a fi aproape de clienți și a livra gazon adaptat local.
November 9, 2017
Gazonul în spațiile publice

Gazonul în spațiile publice

Vă propun să punctăm câteva aspecte ale unui subiect pus în dezbatere: gazonul în spațiile publice. Trebui limpezite câteva nuanțe ale subiectului, pentru că atunci când se va legifera subiectul, să nu ajungem să găsim normarea contrară intențiilor inițiale, din cauza exprimării prea generaliste sau greșite. În primul rând, să nu uităm că ne dorim ca toate propunerile de peisagistică în spații publice să fie trecute pentru avizare prin comisii de peisagiști, ecologiști, specialiști de mediu, urbaniști, nu de nespecialiști.
October 24, 2017

Arena Națională și gazonul Supersport după 9 meciuri

Vă mai amintiți că pe 23 august 2017 National Arena primea echipa Sporting Lisabona cu un gazon nou-nouț? Să ne reamintim: “Ca urmare a numeroaselor evenimente sportive care au avut loc în ultima perioada pe Arena Naţională, dar şi din cauza caniculei din ultimele săptămâni, gazonul s-a deteriorat. Astfel, imediat după Steaua ...
August 23, 2017

Noul gazon de pe Arena Națională a fost montat complet.

Noul gazon de pe Arena Naţională a fost montat complet. Acum, important este să se şi prindă de stratul de nisip. Returul FCSB – Sporting din play off-ul Ligii Campionilor are loc în două zile. Dacă meciul se va desfăşura în condiţii optime, rămâne însă de văzut. Reprezentanţii firmei care a montat gazonul spun că ar fi nevoie de cel puţin cinci zile pentru a se prinde. Rulourile de iarbă vor fi schimbate din nou, mai spun aceştia.
August 23, 2017

Noul gazon de pe Arena Națională iscă discuții

Cel mai scump şi mai mare stadion din România are gazon nou, dar… sensibil! Federaţia Română de Fotbal şi clubul FCSB au plătit în comun 60.000 de euro. Specialiştii care l-au livrat admit că a fost montat în grabă şi nu va fi perfect miercuri, la ora jocului, din cauză că… încă nu are rădăcini în substrat. Administratorii Arenei Naţionale susţin că schimbarea actuală a ierbii a fost cauzată de numărul mare de meciuri jucate în ultima lună. Şi anunţă că la partida de miercuri nu vor fi probleme!
August 21, 2017

Gazonul de pe Arena Națională, înlocuit în cinci zile

Gazonul de pe Arena Naţională a fost înlocuit în timp-record. La numai cinci zile după începerea lucrărilor, operatorii firmei SC Rulouri de Gazon SRL, care are cinci ferme de gazon în România şi produce patru feluri de gazon pentru orice tip de spaţiu verde sau teren de sport, au reuşit să refacă terenul de pe stadionul de 55.000 de locuri.