Grădinăritul este adevăratul sport
April 4, 2018
Auchan – Drumul Taberei
November 5, 2018

Gazonul cu noroc

În august 2017 firma RULOURI DE GAZON monta pe Arena Naționala gazon SPORT, produs la Săbăreni, lângă București. Gazonul a rezistat cu succes un an, până când nu a mai fost întreținut, în plină vară (decizia PMB).
Însă până atunci, a adus succese echipelor locale!

În iunie 2018, firma a montat gazon, cu drenaje și instalație de irigare pe Stadionul Călărași. Primul meci a fost imediat după o ploaie torențială, unde pompierii au intervenit să scoată apă de pe suprafața de joc.
Drenajele au funcționat, gazonul a fost perfect, echipa Dunărea – nou promovată în Liga I – a câștigat.

Gazonul cu noroc, de la RULOURI DE GAZON, a fost instalat pe mai multe stadioane din țară și din străinătate și a fost nu numai impecabil, pe termen lung, ci și de bun augur, mereu. De exemplu, puteți verifică rezultatele Dunav Ruse (BG) în ultimii doi ani, de când au gazon bun și progresul lor!

Secretul este cel pe care l-a spus chiar patronul unei echipe de fotbal:

“Antrenamentele pe gazon bun aduc rezultate bune la meciuri, pentru echipele în ascensiune. Iar pentru consacrate, gazonul bun este plasa de siguranță împotriva accidentelor. Și contul nostru deschis, pentru că un gazon bun vinde bilete la meciuri, nu doar jocul echipei.”

Vă amintiți când Astra a intrat în Liga I? E clar, de atunci au început să joace pe gazonul RULOURI DE GAZON. Exemplele pot continua, dar vă lăsăm să le descoperiți, inclusiv pe cele care urmează de acum înainte.

Firma RULOURI DE GAZON SRL este singurul producător român de gazon de fotbal, tip SPORT și SUPERSPORT, în 5 ferme din țară. Este membru al asociației Turf Producers Internațional. Deține utilajele, capacitatea de a execută lucrări complete de gazonare a stadioanelor, inclusiv drenaje, irigare și degivrare.