Articole – Rulouri de Gazon

November 14, 2017

Gazonul SUPERSPORT – Campionul terenurilor de fotbal

Gazonul românesc a dovedit că este campionul terenurilor de fotbal, chiar pe Arena Națională. In august 2017 s-a montat gazonul în doar trei zile și s-a jucat imediat. Apoi, gazonul a fost mult solicitat pentru meciuri și antrenamente. Cu o bună întreținere, poate fi utilizat încă mult timp. SC RULOURI DE GAZON SRL este cel mai mare producător de gazon din România, singurul cu cinci ferme, pentru a fi aproape de clienți și a livra gazon adaptat local.
November 9, 2017
Gazonul în spațiile publice

Gazonul în spațiile publice

Vă propun să punctăm câteva aspecte ale unui subiect pus în dezbatere: gazonul în spațiile publice. Trebui limpezite câteva nuanțe ale subiectului, pentru că atunci când se va legifera subiectul, să nu ajungem să găsim normarea contrară intențiilor inițiale, din cauza exprimării prea generaliste sau greșite. În primul rând, să nu uităm că ne dorim ca toate propunerile de peisagistică în spații publice să fie trecute pentru avizare prin comisii de peisagiști, ecologiști, specialiști de mediu, urbaniști, nu de nespecialiști.
October 24, 2017

Arena Națională și gazonul Supersport după 9 meciuri

Vă mai amintiți că pe 23 august 2017 National Arena primea echipa Sporting Lisabona cu un gazon nou-nouț? Să ne reamintim: “Ca urmare a numeroaselor evenimente sportive care au avut loc în ultima perioada pe Arena Naţională, dar şi din cauza caniculei din ultimele săptămâni, gazonul s-a deteriorat. Astfel, imediat după Steaua ...
August 23, 2017

Noul gazon de pe Arena Națională a fost montat complet.

Noul gazon de pe Arena Naţională a fost montat complet. Acum, important este să se şi prindă de stratul de nisip. Returul FCSB – Sporting din play off-ul Ligii Campionilor are loc în două zile. Dacă meciul se va desfăşura în condiţii optime, rămâne însă de văzut. Reprezentanţii firmei care a montat gazonul spun că ar fi nevoie de cel puţin cinci zile pentru a se prinde. Rulourile de iarbă vor fi schimbate din nou, mai spun aceştia.
August 23, 2017

Noul gazon de pe Arena Națională iscă discuții

Cel mai scump şi mai mare stadion din România are gazon nou, dar… sensibil! Federaţia Română de Fotbal şi clubul FCSB au plătit în comun 60.000 de euro. Specialiştii care l-au livrat admit că a fost montat în grabă şi nu va fi perfect miercuri, la ora jocului, din cauză că… încă nu are rădăcini în substrat. Administratorii Arenei Naţionale susţin că schimbarea actuală a ierbii a fost cauzată de numărul mare de meciuri jucate în ultima lună. Şi anunţă că la partida de miercuri nu vor fi probleme!
August 21, 2017

Gazonul de pe Arena Națională, înlocuit în cinci zile

Gazonul de pe Arena Naţională a fost înlocuit în timp-record. La numai cinci zile după începerea lucrărilor, operatorii firmei SC Rulouri de Gazon SRL, care are cinci ferme de gazon în România şi produce patru feluri de gazon pentru orice tip de spaţiu verde sau teren de sport, au reuşit să refacă terenul de pe stadionul de 55.000 de locuri.
August 20, 2017

Veste bună pentru FCSB! Ce s-a întâmplat cu gazonul de pe Arenă – Fanatik

Gazonul de pe Naţional Arena continuă să ridice probleme, deşi teoretic lucrările de înlocuire sunt în plină desfăşurare. Reprezentantul firmei care se ocupă cu înlocuirea acestuia, Ovidiu Petrache, afirmă că banii nu au fost viraţi încă de către organele abilitate să facă acest lucru şi, drept urmare, nu sunt obligaţi să termine punerea gazonului până la ora meciului.
August 20, 2017

Gazonul pe Arena Națională a fost înlocuit. – ProSport

Emoţiile au fost risipite după ce lucrările pentru înlocuirea gazonului de pe Arena Naţională au fost finalizate duminică dimineaţa. Firma care s-a ocupat cu livrarea şi montarea suprafeţei de joc garantează că se poate juca imediat. Cei de la FCSB au avut ceva emoţii cu stadionul pentru meciul cu Sporting. Suprafaţa de joc a ajuns într-o stare groaznică, astfel că a fost nevoie de înlocuirea gazonului. Faţă de alte dăţi, acum s-a apelat la un producător local, SC Rulouri de Gazon SRL. Asta a însemnat o economie importantă.
August 20, 2017

A început înlocuirea gazonului de pe Arena Națională

"Ca urmare a numeroaselor evenimente sportive care au avut loc în ultima perioadă pe Arena Națională, dar și din cauza caniculei din ultimele săptămâni, gazonul s-a deteriorat. Astfel, imediat după Steaua - Astra Giurgiu, la nivelul PMB s-a constituit o comisie formată din specialiști în întreținere gazon, ingineri horticultori, pentru a analiza suprafața de joc și a lua de urgență măsurile care se impun astfel încât meciurile programate să se desfășoare în cele mai bune condiții", se arată în comunicatul Primăriei.
August 20, 2017

Cum se produce în comuna Săbăreni un gazon de Ligă la 1/2 din prețul de afară! – GSP

O echipă a Gazetei Sporturilor a participat ieri la întreg procesul de montare a noului gazon pe Arena Națională: iarba s-a recoltat la 8:00 dimineața, de la marginea Bucureștiului, a făcut o oră în trafic, după care a fost așternută cu utilaje specializate. Primarii Bucureștiului s-au tot schimbat, însă problemele gazonului de pe cel mai mare stadion din țară au rămas mereu aceleași. De trei zile, pe Arena Națională se lucrează la foc continuu pentru ca, sâmbătă seară, un nou gazon, al 9-lea, să fie montat și pregătit pentru manșa retur din play-off-ul Champions League, Steaua – Sporting!